REGIOBANK

Zelfstandig Adviseur

REGIOBANK

Zelfstandig Adviseur
Bij ons bent u écht klant

Diga Verzekering is een Zelfstandig Adviseur van RegioBank. Een solide bank met de persoonlijke aandacht die u mag verwachten van een bank. In Roggel kunt u altijd binnenlopen voor vragen en informatie. De ervaren medewerkers luisteren naar uw wensen en geven een professioneel en persoonlijk advies. De bankproducten van RegioBank zijn eenvoudig en kennen zeer duidelijke en vriendelijke tarieven.

RegioBank: ook gewoon bij u in de buurt

regiobank roggel, diga verzekeringen Roggel, regiebank, verzekeringen, zakelijke rekening, zakelijke rekening, particuliere verzekering, zakelijke verzekering, regiobank
  • Bij u in de buurt

  • Complete bank

  • Betalen en sparen

  • Altijd even binnenlopen

  • Ook voor zakelijke klanten

Sparen

Wat uw spaarwensen ook zijn, wij hebben altijd een spaarrekening die bij u past. Doordat uw Adviseur de tijd voor u neemt, krijgt u echt advies op maat.
Bovendien bent u verzekerd van een aantrekkelijke rente.
Wij blijven uw complete bank in de buurt.

Betalen

RegioBank biedt een compleet betaalpakket. Met alles wat u nodig heeft om snel en makkelijk uw geldzaken te regelen. Dat kan op kantoor, thuis via Internet Bankieren of onderweg via de mobiele app.

Bij regiobanken RegioBank heeft u daarnaast ook het voordeel van persoonlijk contact en advies bij uw Adviseur in de buurt. 

Zilvervloot en JongWijs Sparen

Leren sparen is belangrijk. Daarom is Zilvervloot Sparen terug bij RegioBank.

Om sparen te stimuleren, kan uw (klein)kind op zijn of haar 18e verjaardag een premie verdienen tot wel 10%. Een mooie beloning voor jaren trouw sparen.

TELEFOONNUMMER

Kantoor: 0475-491877
Mobiel: 06-54215705

OPENINGSTIJDEN

Maandag t/m Donderdag
8.30 – 12.00 en 13:00 – 17.00
Vrijdag 8.30 – 12.00 uur